Äntligen har jag fått tummen ur att lägga upp ett blogginlägg om Sandra & Marcus bröllop. Det är ju verkligen en historia värd att berätta.

Marcus och jag gick i högstadiet tillsammans, vilket som nu känns som hundra år sedan och ingen tid alls sedan, på samma gång.
Så jag blev såklart jätteglad när han tog kontakt med mig och frågade om jag ville fotografera deras bröllop.

Vi träffades på förberedande möte och gick igenom planerna för dagen och hördes flera gånger på telefon och sms efter det. Så hände ändå det som inte får hända.
Av någon anledning så hade jag bokat in fel dag i min kalender, trots att jag hade dubbelkollat det minst hundra gånger som jag alltid gör just för att jag är SÅ rädd för sånt här.
Hur som helst så “skulle det lösa sig” eftersom jag bara bokade ett tidigare flyg hem från Italien och det här bröllopet, men såklart blev flyget sent. TVÅ timmar! Som tur var hade jag en plan B och hade löst så att jag fick hjälp av min studiokamrat, tillika ängel, Annika (tack igen!) till dess att jag skulle komma. Jag stormar sedan in, knappt sovit, ashungrig,
hade bytt om i bilen, stressad och helt speedad och bara “Okej, nu kör vi!”

Helt klart de absolut sämsta förutsättningarna (från min sida, bröllopsplaneringen i övrigt var helt fantastisk) men ändå så blev det såhär himla bra. På grund av regn så hölls ceremonin under markisen istället för ute på en liten kulle i parken som var tänkt från början men lagom tills att det var dags för porträtten hade det slutat. Jag hade så himla roligt under fotograferingen och jag hoppas verkligen att jag får följa dem under fler stora händelser i deras liv tillsammans.
De är verkligen helt underbara människor och det känns nästan inte ens på riktigt vilket perfekt par de är.

Tack Sandra & Marcus för att jag fick vara med och föreviga er dag, även om det blev lite kortare än planerat. ;) Och tack för att ni tog allt mitt kaos med sådan ro.

Ps. För att se bilderna i bästa kvalitet – tryck på förstoringsglaset som dyker upp på bilderna när du för musen över dem.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

code