Det är nu klart att jag kommer vara den officiella fotografen under Metaltown 2013. Det känns så jäkla roligt!

Att bli tillfrågad om detta känns faktiskt väldigt smickrande och just igår kändes det som om jag erövrat en liten del av världen. Jag kommer att dokumentera hela uppbyggnaden av festivalen för planeringens skull och sedan även under själva festivalen. Plåta glada människor på campingen, banden från diket och scen, besökarna, galenskaperna, vimlet.
Åh, jag längtar verkligen nu.

Trots att festivalen har bytt plats har jag ändå Metaltown i hjärtat. Jag har gillat den från start och där har jag även sett några av mina favoritband genom åren. Dimmu Borgir, Opeth, Danko Jones alla gånger de varit där, Katatonia, Graveyard och många fler men framför allt Tool 2006 som var helt magiskt. Även System of a Down 2011 som jag hoppas få se i år igen på Getaway Rock Festival i Gävle. De två sistnämnda banden hade jag väntat sedan tonåren på att få se. WOW, liksom.

I år hoppas jag få se lite utav Korn, Clutch, Graveyard, Cult of Luna och Imber. Ni som ska till Metaltown – kolla in Imber. De spelar på lördag 13:45 – 14:10. Jag kommer i alla fall försöka fota dem!

Mina bilder under festivalen kan ni se på Metaltowns facebooksida, på metaltown.se,
Synnerö Photo på fb och det kommer säkert en bild eller två här också.

Vilka ska till Metaltown och vad ser ni mest fram emot?

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

code